Kontakt?

Alltså det verkar som att alla andra har så mycket kontakt med sin familj och pratar med dom hela tiden. Jag har knappt pratat med min familj sen vi tackade ja till varandra och det var ett tag sen! Hur har ni det, har ni pratat mycket med er familj? Det kanske bara är så att dom är upptagna? I och för sig så är det lite mer än 2 månader kvar tills jag åker så vi kanske kommer prata mer ju närmare det kommer :)
DC

Kommentarer
Postat av: malin

jag och min värdfamilj skriver mest mail till varandra, en stor uppdatering varje helg, och sen frågor osv om man nu ha det kvar (: jag antar vi båda kommer prata mer i telefon sen när det väl närma sig (:

2010-05-24 @ 15:32:41
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag har haft förvånandsvärt mycket kontakt med min familj. Vi har pratat över skype ungefär 1 gång i veckan. Nu de senaste veckorna har det blivit mindre. När jag matchade med familjen trodde jag inte vi skulle ha så mycket kontakt, utan kanske maila lite och prata någon gång i månad eller varannan månad. Men jag är glad att vi haft så mycket kontakt och lärt känna varandra lite bättre. :) Men jag vet många som inte pratar så mycket med sin familj innan dom åker. Och som du säger det är ju 2 månader tills du åker. Ni hinner ju prata mycket när det närmar sig. :)

2010-05-24 @ 17:02:31
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0