FRAMME!

Nu är jag framme hos familjen i Washington DC! Dom stod och väntade på mig hela familjen vid busstationen och var hur söta som helst, jag fick kramar av hela familjen så det var verkligen ingenting att oroa sig för! Sen åkte vi hem till huset, ett jättefint hus lite utanför dc. Det första jag ser är en gigantisk svensk flagga som dom har målat på uppfarten, så sött! När vi kom hem så var pappans föräldrar här så vi åt middag med dom och med den nuvarande au pairen som åker på måndag. Igår han jag också packa upp allting och fixa lite så :) Idag har vi varit på pedikyr, mamman, tjejen och jag och fått våra fötter fixade, riktigt naaajs! Sen var vi på en helt gigantisk affär som är lite som martin ohlson, där allt är i gigantiska förpackningar men lite billigare. Eller ja dom hade inte bara mat utan datorer, sängar, ja typ allt man kan tänka sig!

Just nu sitter jag i min säng och har hunnit skypa med mammi och pappi och fått igång internet och allt. Jag sitter också och pillar lite på min nya mobil, en samsung flight, den verkar bra :) Snart ska jag göra mig i ordning för festen som vi ska ha ikväll, hejdå och välkommsfesten, kul kul :)

 

btw, sjukt smart tjej som glömde sladden till kameran hemma, jag vet, men jag får försöka köpa en eller hitta en separat grej för minneskortet! Så bilder kommer lite senare!

 

puss puss



update

Nu kommer ett snabbt inlägg bara för din skull lotta! Bilderna kommer senare!
Just nu är klockan 15 här och vi har haft lektioner sen klockan 8 i morrse och vi kommer att ha det fram till klockan halv 9 ikväll, kul!! Med lite avbrott för rast lunch och middag! Så ett fullspäckat schema är det verkligen, och jet laggen gör det hela inte bättre. Jag är trött konstant verkligen, klockan är ju nästan läggdags för mig nu. Det enda bra med det hela är att det är väldigt lätt att gå upp klockan 6 på morronen med tanke på att för mig är den 12 på dagen!
Nu måste jag springa tillbaka till lektionen annars får jag läxa!
PUSS PUSS

Frammee!

Just nu befinner jag mig på au pair skolan på long island utanför New York. Ganska sunkigt är det men det funkar ändå. Båstoaletter och hårda sängar men men...
Resan hit gick bra, planet till münchen gick som sagt klockan 07.45 och sen var vi där vid 10, en och en halv timmes uppehåll och sen 9 timmars flygning till New York.
Nu har vi fått rummen och sen ätit lite middag och varit på info grej.
Men tidsskillnaden dödar mig, här är klockan 8 på kvällen och hemma 2 på natten så jag kommer att stupa snart, därav de lite luddiga formuleringarna!
Det finns trådlöst internet här i typ varje rum men inte i mitt såklart! Så nu sitter jag i nått slags uppehållsrum och skriver.
Så ser typ skolan ut, dålig bild jag vet men den är tagen med photo booth och genom ett myggnät!
GOD NATT SVERIGE!

NU DRAR JAG

Hets kan man kalla dem senaste dagarna, jag kom hem ganska sent i fredags kväll och han inte fixa nånting då. Sen igår försökte jag få ihop all packning på dagen och på kvällen var det hej då middag för vännerna. Det skulle egentligen varit överraskningsfest men jag fick reda på det innan men det var så trevligt ändå! God mat och fina vänner, det är då jag känner att jag kommer sakna sverige lite!
Idag var farmor och farfar här på en fika för att säga hej då också, sen begav sig mamma jag och syster till Vällingby för att växla pengar och införskaffa det sista. Så nu har jag runt 190 dollar i fickpengar och sen pengar på kortet, men det borde väl räcka?
Nu på kvällen har vi bara ätit middag och fixat med packningen, jag hoppas verkligen att jag inte glömt nått nu! Det viktigaste är ju passet, visum grejerna och flygbiljetterna, resten kan man faktiskt köpa! Det bästa var att min väska vägde 22,9 kilo nu när jag vägde den och man får totalt ha 23 kilo! Score!

Så det här blir antagligen mitt sista inlägg på svenk mark. Planet går 07.45 imorrn så jag satsar på att vara på Arlanda klockan 6, vi flyger ju först till Munchen och sen vidare till New York!

Så nästa gång jag skriver är jag antagligen i NEW YORK!

Snartsnartsnart

Om två små veckor befinner jag mig hemma hos min värdfamilj i Washington DC. I USA. Förstår ni hur konstigt det känns egentligen? Just nu är jag nere på landet med min familj och allt är som vanligt. Ibland glömmer jag bort att jag ens ska åka men sen kommer jag på det och allt känns så knäppt. Så bra, så läskigt, så roligt, så nervöst, så sjukt. Och allt det här på en gång. Jag vet att jag kommer att stå och storgråta tillsammans med mamma på Arlanda men när jag väl sätter mig på planet till NY så hoppas jag att alla de dåliga känslorna försvinner och de som finns är kvar är de roliga, de bra och de förväntansfulla.
Nu tror jag i alla fall att jag har det mesta klart, det internationella körkortet är inskickat och de flesta presenterna är köpta. Nu är det bara packningen och växla pengar kvar. SEN ÄR JAG REDO FÖR USAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Så här ser det ut där jag är nu :)

2


Landet

Sorry för dålig uppdatering nu igen men jag är nere på landet nu, men nu har vi fått igång internet så nu kommer det att bli bättre på uppdateringsfronten :)

Presenter

Idag fick jag hem två böcker som jag har beställt till mina värdbarn!
Killen ska få en Petsonbok och tjejen en Pippibok. Jag kom inte på nått bättre, men jag får se om jag hittar något annat svenskt som jag kan köpa med mig till dom också :)

3


Flygtider

När jag kom hem så väntade ett kuvert på mig från CC med bagagelappar, försäkringen och shemat för dom första dagarna på skolan. Sen så stod det också att mina flygtider fanns på internet och så här ser dom ut:

Den 26 juli:

07.45 Stockholm
09.55 München

11.30 München
14.45 New York

Så det blir att flyga hela dagen, från München till New York tar det typ 9 timmar!

Hemmaaa

Japp jag är hemma, redan nu! Haha festivallivet är inget för mig, trotts att det här är tredje året jag åker på peace and love. Men igår kännde jag att det räckte för mig så jag satte mig på första bästa tåg hem till min dusch och min rena säng! Och det känns sjukt bra! Jag fick se Hoffmaestro i alla fall så jag är glad :) 


RSS 2.0